Τρίτη 14 Ιουνίου 2011



Οι άνθρωποι που αναζητούν τη χαρά πρέπει να αποφεύγουν την επιρροή των αρνητικών συνηθειών οι οποίες οδηγούν σε κακόβουλες πράξεις. Οι πράξεις αυτές παράγουν μιζέρια αργά ή γρήγορα.

Η επανάληψη κάποιων αδύναμων πράξεων γεννά συνήθειες αδυναμίας. Οι περισσότεροι άνθρωποι επιτρέπουν στις αυτο-δημιούργητες συνήθειες αδυναμίας ή αποτυχίας να τους σκλαβώνουν. Μπορείτε να σώσετε τον εαυτό σας αν έχετε αποφασίσει να ζήσετε διαφορετικά, αλλά η αποφασιστικότητά σας ως προς τη μάχη ενάντια στις αρνητικές συνήθειες πρέπει να είναι επίμονη μέχρι να φτάσετε στην επιτυχία.

Όπως δημιουργήσατε τον εαυτό σας στο παρελθόν, αυτός είναι που είστε σήμερα. Εσείς είστε που με τα μυστικά, αόρατα ίχνη των δικών σας παρελθοντικών πράξεων, ελέγχατε πάντα τη δύναμη των σημερινών σας πράξεων.

Εσείς οι ίδιοι είστε που, μέσω του νόμου δράσης-αντίδρασης, ο οποίος κυβερνά τις κινήσεις σας, διατάξατε τον εαυτό σας να τιμωρηθεί ή να επιβραβευτεί. Έχετε μάλλον υποφέρει αρκετά. Είναι καιρός για σας να πάρετε αναστολή από τη φυλακή των δικών σας περασμένων ανεπιθύμητων συνηθειών. Εφόσον είστε ο δικαστής, καμία φυλακή βασανιστηρίων, φτώχιας ή άγνοιας δε μπορεί να σας κρατήσει αν είστε έτοιμοι να απελευθερώσετε τον εαυτό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου