Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

Λοιπόν, τί είναι Ανάληψη; (μετάφραση αποσπάσματος από τη σειρά άρθρων με τίτλο "Πως να αναληφθείς", της Μισέλ Γουόλινγκ)

Είμαστε θεϊκές, κοσμικές, εξατομικευμένες πτυχές του Δημιουργού μας. Για να γνωρίσει τον εαυτό του, ο Δημιουργός μας, χρειάζεται να επεκταθεί, να βιώσει. Το ενεργειακό πεδίο που είναι ο Δημιουργός είναι τόσο μεγάλο ώστε να μην μπορεί να κινηθεί σε όλο το σύμπαν, έτσι ο Δημιουργός απέστειλε σωματίδια του εαυτού του που έπρεπε να σμικρυνθούν και σχημάτισε πολλές μονάδες δημιουργών οντοτήτων. Στη συνέχεια αυτά τα όντα δημιουργοί απέστειλαν σωματίδια των εαυτών τους ως ψυχές και αυτές οι ψυχές απέστειλαν μια πτυχή του εαυτού τους μέσα σε ένα υλικό σώμα. 

Η εμπειρία της ανθρώπινης ζωής μεταδίδεται και αντικατοπτρίζεται πίσω στο Δημιουργό. Η Ανάληψη επιτυγχάνεται ακολουθώντας το νήμα της συνειδητότητας που συνδέει εσένα, τον άνθρωπο, με την ολότητα αυτού που είσαι ως μία σπίθα του Δημιουργού και συνειδητά αυξάνοντας το φως σου φέρνοντας περισσότερα από αυτά τα σωματίδια στο υλικό σου σώμα. Τα σώματά μας σχεδιάστηκαν από πτυχές του Δημιουργού ώστε να έχουμε αυτή την εμπειρία αλλά πρώτα πρέπει να βρούμε το εγχειρίδιο χρήσης για το ανθρώπινο σώμα. Το νήμα της συνειδητότητας που μας συνδέει με τις ψυχές μας, τη μονάδα και το Δημιουργό βρίσκεται πίσω από την πόρτα της καρδιάς μας. Όταν η πόρτα ανοίξει, το ανθρώπινο σώμα είναι το όχημα που θα μας μεταφέρει οπουδήποτε θελήσουμε να πάμε, με τη βοήθεια του ανώτερου εαυτού μας.

Κάθε άτομο που ενσαρκώνεται σ' αυτόν τον πλανήτη έχει μια εξαιρετική ευκαιρία να συνδεθεί με το ρεύμα του φωτός που είναι προσβάσιμο σε μας αυτή την εποχή, λόγω της ευθυγράμμισης των πλανητών και των αστέρων. Μόλις αφυπνιστούμε ως προς το λόγο για τον οποίο είμαστε εδώ, οι περισσότεροι από μας επιθυμούμε να προχωρήσουμε και να υψωθούμε όπως ο φοίνικας από τις στάχτες και να αποφασίσουμε που θέλουμε να πάμε στη συνέχεια. Η αναληφθείσα εκδοχή του υλικού μας σώματος που είναι το φωτεινό μας σώμα, έχει τους κωδικούς που απαιτούνται ώστε να ανοίξουν πολλές αστρικές πύλες και σκουληκότρυπες που θα μας δώσουν την επιλογή της επιστροφής σε ένα γνώριμο μέρος ώστε να επισκεφθούμε παλιούς φίλους ή μέλη της ψυχικής μας οικογένειας είτε να υπηρετήσουμε ως πρεσβευτές σε άλλους πλανήτες που μπορεί να χρειάζονται τις εμπειρίες μας προκειμένου να εξελιχθούν στο μονοπάτι της δικής τους επιστροφής πίσω στο Δημιουργό. Οι δυνατότητες είναι ατέλειωτες όσο και η φαντασία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου