Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011



     Το να βοηθάτε την οικογένειά σας να τρέφεται είναι αναγκαίο, αλλά το να τους βοηθάτε να αναπτύξουν τις πνευματικές τους δυνάμεις είναι πιο σημαντικό. Το να τους βοηθάτε να αναπτύξουν το πνεύμα τους με το να τους οδηγείτε προς διαλογιστικούς τρόπους επικοινωνίας με το Θεό, είναι ύψιστης σπουδαιότητας. 





Πρέπει να κάνετε κάτι κάθε μέρα ώστε να ικανοποιείτε το Κοσμικό Σχέδιο για το οποίο σταλθήκατε εδώ. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι δυστυχείς διότι ξεχνούν να εναρμονίζουν τα εγκόσμια, επίκτητα καθήκοντά τους με τα καθήκοντα που είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Κοσμικού Σχεδίου. Το Κοσμικό Σχέδιο απαιτεί να συμπεριλαμβάνετε στην αληθινή σας ευτυχία την ευτυχία αυτών που βρίσκονται σε μέγιστη ανάγκη, αν είναι να ικανοποιήσετε την ψυχή σας.


    Κάθε μέρα, προσπαθήστε να βοηθάτε στην εξύψωση αυτών που είναι σωματικά, ψυχολογικά ή πνευματικά ασθενείς, όπως θα βοηθούσατε τον εαυτό σας ή την οικογένειά σας. Αν, από  σήμερα, αντί να ζείτε με τον παλιό, εγωιστικό τρόπο που παράγει δυστυχία, ζήσετε σύμφωνα με τους νόμους του πνεύματος και του Θεού, τότε όσο μικρός κι αν είναι ο ρόλος που θα παίξετε πάνω στη σκηνή της ζωής, θα ξέρετε ότι θα έχετε παίξει το ρόλο αυτό καλά, όπως ήταν σκηνοθετημένος από τον Διευθυντή της Σκηνής όλων μας των πεπρωμένων. Και να θυμάστε, ο ρόλος σας, όσο μικρός κι αν είναι, είναι εξίσου σημαντικός με τους μεγαλύτερους ρόλους, ως προς τη συνεισφορά στην όλη επιτυχία του
Δράματος των Ψυχών πάνω στη σκηνή της Ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου