Κυριακή 24 Ιουλίου 2011



Άνθρωποι της επιτυχίας είναι εκείνοι που έχουν αρκετή τόλμη ώστε να φτιάξουν ένα ανεξίτηλο προσχέδιο στο μυαλό τους του οτιδήποτε επιθυμούν να κατασκευάσουν ή να παράγουν πάνω σ’αυτή τη γη. Τότε εργοδοτούν ως οι χρηματοδότες τη δημιουργική τους ικανότητα, ως οι κατασκευαστές τη δύναμη  της θέλησής τους, ως οι ξυλουργοί τη λεπτομερή τους προσοχή και ως οι εργάτες την πνευματική τους υπομονή- κι έτσι υλοποιούν το όνειρό τους.

Είστε δυστυχείς διότι δεν οραματίζεστε αρκετά δυνατά τα σπουδαία πράγματα που οπωσδήποτε θέλετε, ούτε προσλαμβάνετε τη δύναμη της θέλησης, τη δημιουργική ικανότητα και την υπομονή σας για να τα υλοποιήσετε. Η ευτυχία έρχεται με την ικανότητά σας να εκδηλώνετε πρώτα τις μικρότερες επιθυμίες σας κι αργότερα τα μεγαλύτερα όνειρά σας.

Πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μη τρέφετε άσκοπες φιλοδοξίες στη ζωή σας και έτσι να ξοδεύετε τα χρόνια σας τσαλαβουτώντας στο βούρκο της φτώχιας και του σαρκασμού από την οικογένεια και τους φίλους, καθώς κυνηγάτε τα ίχνη ενός ουράνιου τόξου. Κάντε πνευματικά προσχέδια για μικρά πράγματα και συνεχίστε να τα κάνετε να υλοποιούνται μέχρι να μπορέσετε να μετατρέψετε τα μεγάλα σας όνειρα σε πραγματικότητα.


Να είστε χαρούμενοι με τη σαφή πραγματοποίηση των μικρών επιτυχιών και τότε θα ξέρετε πώς να γίνετε εκατομμυριούχοι της ευτυχίας όταν, αργότερα, υλοποιήσετε τα μεγάλα όνειρα της ζωής σας. Η δυστυχία προκαλείται από την αποτυχία. Μπορείτε να δημιουργήσετε μόνιμη ευτυχία για τον εαυτό σας με το να μην αφήνετε ποτέ τίποτε να σας ενοχλεί στο προοδευτικό ταξίδι σας προς την επιτυχία.




             Δεν υπάρχουν εμπόδια: υπάρχουν μόνο ευκαιρίες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου