Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011



Αν διαβάζετε πνευματικά βιβλία, διαλέγετε αυτά που περιέχουν αυτo-συνειδητοποίηση. Τέτοια βιβλία όπως η Βίβλος και η Μπαγκαβάτ Γκίτα δε θα έπρεπε να διαβάζονται όπως ένα μυθιστόρημα. Αναγνώστε ένα απόσπασμα, σκεφτείτε το νόημά του και διαλογιστείτε πάνω στην αλήθεια του. Έπειτα δοκιμάστε να βιώσετε την αλήθεια στη ζωή.

Υπάρχουν τρεις Βίβλοι από τις οποίες τραβώ την έμπνευσή μου: η Χριστιανική Βίβλος, η Ινδουιστική Μπαγκαβάτ Γκίτα και το δικό μου Ψίθυροι από την Αιωνιότητα, που μου δόθηκαν από το Θεό. Μέσω του διαλογισμού και της διαισθητικής αντίληψης λαμβάνω περισσότερες διανοητικές αλήθειες από ότι μέσω της ανάγνωσης βιβλίων.

Διαβάζετε βιβλία μετά τον διαλογισμό. Σχολιάστε τα βιβλία με διαισθητική αντίληψη. Απασχολήστε το μυαλό σας κατά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας με καλά βιβλία, εκτός αν διαλογίζεστε. Στον ελεύθερό σας χρόνο, απασχοληθείτε διαβάζοντας ενδιαφέροντα βιβλία, τα οποία προστατεύουν το μυαλό σας από άσκοπες σκέψεις που δημιουργούν βαριεστιμάρα και δυσαρέσκεια.

Οι σύζυγοι θα ήταν καλό να ισορροπούν την αγάπη τους μέσω αυτο-ελέγχου και διαβάζοντας καλά βιβλία μαζί, αντί να μπλέκουν το μυαλό τους σε άκαρπους οικογενειακούς πολέμους ή καταστροφικές προς τη γαλήνη συζυγικές αψιμαχίες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου